(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Tuotantoon ja Teollisuuteen!
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Vieläkö olet kesätöitä vailla? Ei hätää!

Heimo etsii reippaita, ahkeria nuoria sekä kokeneempia, kesätyöntekijöitä Lahteen! Tarjolla on työpaikkoja tuotannon ja teollisuuden parista. Työtä on tarjolla paitsi kesätyötä etsiville, myös pidempää työsuhdetta kaipaaville, vaikka välivuotta pitäville tai kokoaikaista työtä etsivälle osaajille!


Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja vastuuntuntoinen ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön sillä kaikkiin työtehtäviin kuuluu perehdytys.

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa paikoista antaa Dani Nguyen, Henkilöstöpalvelu Heimosta puh. 044 777 5100, dani.nguyen@hpheimo.fi