(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotantoon ja teollisuuteen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Vieläkö olet kesätöitä vailla? Ei hätää!
Heimo etsii reippaita, nuoria ja miksei kokeneempiakin, kesätyöntekijöitä Lahteen! Tarjolla on työpaikkoja tuotannon ja teollisuuden parista. Työtä on tarjolla paitsi kesätyötä etsiville, myös pidempää työsuhdetta kaipaaville, vaikka välivuotta pitäville osaajille!

Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja vastuuntuntoinen ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön.

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa paikoista antaa Dani Nguyen, Henkilöstöpalvelu Heimosta puh. 044 777 5100, dani.nguyen@hpheimo.fi