Kesätyöntekijöitä tuotantolaitokselle Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Näissä kengissä muutat roskan kullaksi ja olet tärkeä lenkki kiertotalouden ketjussa. Käytännön tekemistä isolla merkityksellä: L&T:n tuotantotyöntekijänä pidät huolta, että asiakkaamme jätteet päätyvät hyötykäyttöön. Tervetuloa mukaan.  L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, tarvitsemme luotettavia ja tarmokkaita kesähessuja

 

LAITOSTYÖNTEKIJÖIKSI

 

kokoaikaiseen kesätyöhön Turun Kierrätyslaitokselle. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien vastaanotossa, missä osallistut materiaalin käsittelyyn ja lajitteluun. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös ilta- ja yövuorossa, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Työt alkavat Elokuun lopussa ja hommia riittää aina syyskuun loppuun saakka.

Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Tämän lisäksi asenteesi on asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta kylmänrauhallinen. Tuntuma pyöräkoneen tai trukin puikoista on eduksesi. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetastaus.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat syyskuun loppuun saakka.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Hae pikimiten kuitenkin viimeistään 8.82021. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

 

Lisätietoa tehtävästä voit tiedustella Työnjohtaja Niko Fagerlund 046 920 7186, arkisin klo. 8-12.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476596
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Turku