(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tuotanto- ja varastointitehtäviin
Tibnor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haluatko työskennellä pohjoismaisessa yrityksessä, joka arvostaa henkilökohtaista kehittymistäsi? Tibnorilla saat vastuuta ja haastavia tehtäviä jo heti alusta alkaen. Opiskelijoiden mukaan Tibnorin ilmapiiri on rento, joustava ja maanläheinen, esimiehet ovat kannustavia ja täällä on paljon mahdollisuuksia kehittää uusia taitoja. Ota seuraava askel ja aloita urasi Tibnorilla.

Haemme Tibnor Oy:n Järvenpään teräspalvelukeskukseen tuotanto- ja varastointitehtäviin 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä ajaksi 1.6– 28.8.2020.

Kyseessä on pääasiassa metalli tuotteiden pakkaus- ja varastointitehtävät sisältäen taakkojen vannehtimista, pakkaamista, tunnistetarrojen tulostamista ja varastopaikoille siirtämistä sekä varastojärjestelmän ylläpitoa. Tuotteiden siirtäminen tapahtuu pääsääntöisesti vastapainotrukilla. Myös siltanosturia käytetään säännöllisesti. Nosturin käyttöön tarjoamme koulutuksen, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi.

Eduksi katsotaan:

  • Työkokemus teollisuuden ja logistiikan parissa
  • Trukkikortti sekä kokemusta vastapainotrukilla työskentelystä
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Valmius kolmivuorotyöhön
  • Valmiutta toimimaan sekä itsenäisesti, että tiimin kanssa yhteistyössä

Teemme huumausainetestin työhöntulotarkastuksen yhteydessä niille henkilöille, jotka valitsemme tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa vuorotyönjohtaja Harri Kettunen harri.kettunen@tibnor.com tai puhelintiedustelut ti, ke to klo 10-13 välisenä aikana puh. 050 3143024.

Jos olet kiinnostunut täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 oheisen linkin kautta.