Kesätyöntekijöitä tuotannonsuunnitteluun Hämeenlinnaan
SSAB Europe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräsnauhat ja -rainat. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät. Hämeenlinnassa on noin 1000 työntekijää.

SSAB Europe Oy hakee Hämeenlinnan tehtaan tuotannonsuunnitteluun

TUOTANNONSUUNNITTELIJOITA kesätöihin

Tehtäviisi kuuluu kylmävalssattujen, sinkittyjen ja maalipinnoitettujen tuotteiden laiteohjelmointi ja materiaalivirran hallinta. Työ on tehtävästä riippuen joko päivätyötä tai keskeytymätöntä kaksivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, huolellisuutta, hyvää vuorovaikutustaitoa ja tietotekniikan osaamista. Eduksi katsomme tehtaalla aikaisemmin työskentelyn ja tuotantoprosessien tuntemisen.

Tarjoamme hakijalle mielenkiintoiset, vastuulliset ja monipuoliset tehtävät sisältäen hyvän perehdytyksen ja organisaatiomme tuen.

Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti huhti-elokuulle 2022. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja valmiutta tehdä vuorotyötä. Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Hae tehtävään viimeistään 6.3.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550075
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: kesarekry.hameenlinna@ssab.com