Kesätyöntekijöitä Tornio
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Meillä SOLilla on tarjolla kunnon KESÄTYÖPAIKKOJA SIIVOUSPALVELUISSA, jossa pääset oikeasti tekemään, näkemään ja oppimaan.

Haemme aurinkoiseen joukkoomme siivoustehtäviin kesätyöntekijöitä vaihteleviin asiakaskohteisiimme Tornion alueelle.

Kesätyöt sisältävät erilaisia ylläpitosiivoustöitä eri asiakaskohteissa. Työajat pääsääntöisesti ma-pe päivätyönä 7,5/pvä. Kesätyöt aloitus toukokuusta-kesäkuu, ja lopetus sopimuksen mukaan. 

Kerrothan hakemuksessasi, milloin sinulle sopisi parhaiten työskennellä ja mille ajanjaksolle kesällä olet kesätöitä etsimässä. 
Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli omaat reippaan sekä asiakaspalveluhenkisen työotteen ja et kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, mutta positiivisen asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyden ratkaistessa voit hyvinkin löytää SOLilta myös aivan ensimmäisen kesätyöpaikkasi. 

Nämä kohteet edellyttävät suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ohjauksen tehtäviisi sekä itsenäisen ja merkityksellisen työn osana hyvää työporukkaa. Saat kesätyössäsi vastuuta ja vapautta sekä tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa perheyrityksessämme. Kesätöiden sujuttua hyvin, löytyy meiltä usein mahdollisuuksia työskentelyn jatkamiseen myös pidemmän päälle sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Hyvin tehty työ ja halu menestyä kanssamme avaa hyvät mahdollisuudet pidemmällekin urapolulle SOLilla. Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL perhettämme! 

Heräsikö sinulle kysymyksiä työtehtävistä tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLilla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot/ tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: anne.huhtaviita-tolonen(at)sol.fi tai 040 8318752 arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse. Pidäthän myös silmällä roskapostikansiotasi siltä varalta, että sähköpostiviestimme päätyvät sinne. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja ilmoitamme valinnoista prosessin edetessä / viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys, joka työllistää Suomessa lähes 7000 henkilöä. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249790
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tornio
  • Lisätietoja antaa: Anne Huhtaviita-Tolonen, anne.huhtaviita-tolonen(at)sol.fi tai 040 8318752 arkisin klo 9-16 välisenä aikana.