Kesätyöntekijöitä toimistotyön ja hartauselämän hoitamiseen Mustasaareen
Helsingin seurakuntayhtymä, Yhteinen seurakuntatyö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Mustasaaren toimintakeskukseen haetaan kesätyöntekijöitä toimistotyön ja hartauselämän hoitamiseen touko-elokuulle

Työtehtävään kuuluvat ryhmien vastaanottaminen, saaren esittely, laaja-alainen asiakaspalvelu, monipuolinen tiedottaminen sekä toimistoon kuuluvat moninaiset työtehtävät. Tehtävänä ovat myös säännöllisen hartaus- ja jumalanpalveluselämän toteuttaminen sekä toiminnan järjestäminen saaren kävijöille. Työtehtävään kuuluvat myös tarvittaessa muiden tehtäväalojen sijaistaminen sekä muita esimiehen antamia tehtäviä. Musiikilliset yms. luovat taidot katsotaan eduksi. Tehtävä soveltuu teologian, muun kirkollisen alan tai muun soveltuvan alan opiskelijalle.

Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Työ sisältää säännöllisiä ilta- ja viikonlopputöitä. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Tehtävään sisältyy koeaika.

Tehtävän vaativuusryhmätaso on 302 ja peruspalkka on 1844,81 € kk. Lisäksi maksetaan ilta- ja sunnuntailisä. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Hakuaika päättyy pe 5.2.2021 klo 15. Työhaastattelut ovat viikolla 6-7. Työntekijävalinnasta ilmoitetaan, kun saaren aukioloajat ovat varmistuneet.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Leena Miettinen, puh (09) 2340 2534 tai leena.miettinen@evl.fi
Tavoitettavissa 11.1.-29.1.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413143
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki