(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä toimistosiivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kuljetko kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Miksi et tulisi meille tienaamaan? Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA VANTAALLE! 

 

Tarjoamme siivoustöitä Vantaan Fazerilassa toimistosiivouksen parissa. Vastaat toimistotilojen, kuten neuvotteluhuoneiden, keittiöiden ja käytävien puhtaudesta. Tämän lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Työaikasi ovat säännölliset maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:00, joten sinulle jää aikaa nauttia kesäisistä illoista sekä viikonlopuista!

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi kesätyöpaikka?

Jos mielenkiintosi heräsi, kerrothan meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian nettisivujemme kautta oheisesta linkistä! Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla olisit parhaiten käytettävissämme.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!