(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä toimistosiivoukseen Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja työn tuloksella ilahdutat toimitilojen käyttäjiä sekä asiakkaita. Tarjoamme nyt kokoaikaisen 

 

TOIMISTOSIIVOOJAN

 

tehtävän kesäksi Vantaan Fazerilan alueelle. Kyseessä on elintarvikealan asiakasyrityksemme toimistotilojen siivous. Työaikasi ovat säännölliset, sillä työskentelet arkisin klo 7-15 ja klo 15:30- 23:30 välillä. Päivässä työtunteja kertyy 7,5 ja viikossa yhteensä täydet 37,5. Pesti kestää kesän yli alkusyksyyn, mutta mikäli viihdyt työssä ja haluat jatkaa kesän jälkeenkin, neuvottelemme mielellämme jatkosta!

 

Vastaat toimistotilojen, kuten neuvotteluhuoneiden, keittiöiden ja käytävien puhtaudesta. Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.

 

 Tarjoamme sinulle:

- kokoaikaisen työn

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon sekä sitä entisestään laajantavan sairauskassan

- henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden

- työehtosopimuksen mukaisen palkan

- mahdollisuuden edetä hyvien työsuoritusten myötä

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset suomen kielen taitoa ja motivaation toimia siivous- ja asiakaspalvelutehtävissä. Arvostamme siivousalan koulutusta mutta kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin motivaatiosi ja asenteesi työtä kohtaan. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat eduksi.

 

Laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.