(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä toimistosiivoukseen Otaniemieen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T! Kuljetko kenties kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan – tule meille tienaamaan! Etsimme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

KESÄSIIVOOJIA OTANIEMEEN

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakkaamme toimistokohteissa. Mitä työaikoihin tulee, siivoojan tyypilliset työajat alkavat kukonlaulun aikaan klo. 6.00 lähinnä arkiaamuisin. Kyseinen kohde on turvaselvitettävä. Palkkaus on L&T: llä aina työehtosopimuksen mukainen.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee - kaiken muun me voimme opettaa sinulle! Arvostamme myös uteliasta ja innokasta asennetta. 

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!!

 

 Haluatko sinäkin osaksi kiertotaloutta meidän kesätyöntekijänä?

Jos mielenkiintosi heräsi, hae kesätyöpaikkaa oheisen hakulinkin kautta! Täytähän hakemuksen huolellisesti, jotta osaamme löytää juuri sinulle sopivia kesätöitä. Kerro kokemuksestasi, käytettävyydestä ja milloin voit aloittaa. Ilmoitathan hakemuksessasi jo etukäteen, mikäli olet suunnitellut kesälomia.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää! Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Voit tutustua meihin työnantajana täällä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana