(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä teollisuuteen
Sonoco-Alcore Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Sonoco-Alcore on kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa erilaisia pakkausratkaisuja sekä kuluttajille että teollisuuden käyttöön. Meillä on vankka asema Euroopassa kierrehylsyjen ja hylsykartongin valmistuksessa. Toimimme 15 Euroopan maassa ja työllistämme noin 1800 henkilöä. Suomessa meillä on kartonki- ja hylsytehtaat Kotkan Korkeakoskella sekä hylsytehtaat Ruovedellä ja Ruukissa. Valmistamme kierrätetystä kuidusta korkealaatuista kartonkia ja jatkojalostamme siitä hylsyjä teollisuuden käyttöön. Työllistämme yli 150 henkilöä.

Haemme Kotkan Korkeakosken tehtaillemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

- Kartonkitehdas, tuotannon tehtävät
- Hylsytehdas, tuotannon tehtävät
- Mekaaninen kunnossapito
- Sähköautomaatio
- Kiinteistön hoidon ja/tai puutarhatyön osaaja esimiestehtäviin
- Kiinteistön hoidon ja puutarhatyön osaajia tai opiskelijoita

Tehtävään hakevilta toivomme alan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta, mutta olemme kiinnostuneita myös opiskelijoista! Työhön valitseminen edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Hakijalle eduksi on joustavuus, yhteistyökyky ja tiimityötaidot sekä nopeus oppia erilaisia tehtäviä.

Kesätyöhakumme hoitaa Go On Yhtiöt. Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.go-on.fi viimeistään 9.2.2020. Kerro hakemuksessasi myös mistä tehtävästä olet kiinnostunut ja miksi haluat töihin juuri meille. Lisätietoa kesätyömahdollisuuksista antaa Laura Oinasmaa, laura.oinasmaa@go-on.fi, 040 199 8166.