Kesätyöntekijöitä teollisuuteen (AMK)
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Etsimme asiakkaallemme ETH Groupille Satakunnan alueelle kesätyöntekijöitä teollisuuden eri tehtäviin.

ETH Group on yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista teollisuuden ja voimalaitosten asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä.

Työnkuvaus:
ETH Groupilla on tarjota laajasti kesätöitä monelle eri teollisuuden alan opiskelijalle. Olet esimerkiksi insinööriopiskelija ammattikorkeakoulussa ja sinulla on kokemusta jostain teollisuuden alan työstä tai suoritat asentajaopintoja ammattikoulussa. Vaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä. Mainitsethan hakemuksessasi osaamisestasi ja opinnoistasi.

Sinulla voi olla osaamista esimerkiksi joltain näiltä aloilta:
- kunnossapito
- mekaaninen asennus
- sähköasennus
- automaatioasennus
- tuotantotekniikka
- koneenasennus
- muu asennusosaaminen

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Tässä voi olla mahdollisuutesi saada jalkaa ovenrakoon kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään ETH Groupin tiloissa. Jos siis kaipaat kesäksi uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan! Huom. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Enni Korpunen
040 705 0722
enni.korpunen@workpower.fi

Avainsanat: asennus, asentaja, kunnossapito, mekaaninen asennus, tuotantotekniikka, koneenasennus, sähköasennus, kesätyö, opiskelija, konepaja, teollisuus, päivätyö, liikkuva työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot