Kesätyöntekijöitä teollisuuden, logistiikan ja rakennusalan tehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn ja lomailun? Meillä se onnistuu! Etsimme reippaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin kesän 2019 ajalle. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN, LOGISTIIKAN JA RAKENNUSALAN TEHTÄVIIN Lahteen ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat eri teollisuudenalojen, logistiikan ja varastoinnin sekä rakentamisen toimialoilla. Heillä on tarjota kokoaikaista työtä pääasiassa 2-4 kuukauden ajalle touko-elokuun aikana.

Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi voit vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Työtehtäviisi teollisuudessa voivat kuulua esimerkiksi kokoonpano ja pakkaus, logistiikassa taas trukilla ajo, keräily tai lähettämötyö. Rakennusalalla pääset näyttämään taitosi rakennusaputöissä asiakkaamme erilaisissa työmaakohteissa.

Mitä odotamme sinulta?

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osa teollisuuden tehtävistä tehdään kaksi- tai kolmivuorotyönä, joten joustavuus työaikojen suhteen katsotaan eduksi. Myös voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksi kaikissa tehtävissä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä roppakaupalla arvokasta työkokemusta. Lisäksi olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja myös kesän jälkeen.

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2019. Kerro hakemuksellasi mahdollisimman tarkasti siitä, minkälaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja mille ajalle etsit kesätöitä. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun: @personalhusetfinland

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237224
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme