Kesätyöntekijöitä teollisuuden kunnossapitoon, Rauma
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

Haemme Raumalle Metsä Fibren sellutehdasalueelle

Kesätyöntekijöitä teollisuuden kunnossapitoon

Tarjolla on asentaja- ja suunnittelijaharjoittelijan tehtäviä mekaanisen ja sähköautomaatiopuolen kunnossapidossa. Lisäksi haemme harjoittelijoita varastotehtäviin. 

Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita ja vastavalmistuneita (ammatillinen tai insinööritason koulutus). Alan opintojen lisäksi tarvitset tuotantoalueella työskentelyn vaatimaa 18 vuoden ikää sekä intoa uuden opetteluun ja hyvään asiakaspalveluun.

Kerrothan hakemuksessasi opinnoistasi, mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi ja millaisista kesäharjoittelutehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Tarjoamme eri pituisia kesätyöjaksoja ajalla 1.4.-30.9.2022.

Lisätietoja kesätyötehtävistä antavat:

  • Teemu Kinnunen p. 050 378 6087 (sähköautomaatiokunnossapidon tehtävät)
  • Tapio Ranta-Eskola p. 040 756 0682 (mekaanisen kunnossapidon tehtävät
  • Samuli Järvinen, p. 050 343 1244 (varastotehtävät)
  • Juha-Pekka Salomaa p. 040 522 8113 (suunnittelutehtävät)

Edellisvuoden kesäharjoittelijamme kuvailevat työporukkaa mukaan ottavaksi – kaikki ovat samassa veneessä, apua saa aina tarvittaessa eikä ongelmien kanssa jää koskaan yksin. 100% palautekyselyyn vastanneista kesätyöntekijöistämme suositteleekin Botnia Mill Serviceä työpaikkana ystävilleen.

Palautekyselyyn vastanneista 80% myös kokee kesätyön tukeneen omaa ammatillista kehittymistä. Voimmekin taata, ettet kesän jälkeen joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Monet kesätyöntekijät palaavat meille seuraavanakin kesänä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla valmistumisenkin jälkeen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 31.1.2022 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverion Industria Oy:n omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi ja suunnittelupalvelut.

Strategisen kumppanuutemme pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli pääasiakkaamme Metsä Fibren kanssa. Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee reilu 380 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.caverion.fi/botniamillservice

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot