Kesätyöntekijöitä teollisuuden kunnossapitoon, Joutseno
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021

Haemme Joutsenoon Metsä Fibren sellutehtaalle

Kesätyöntekijöitä teollisuuden kunnossapitoon

Tarjolla on asentaja- ja suunnittelijaharjoittelijan tehtäviä mekaanisen ja sähköautomaatiopuolen kunnossapidossa. Lisäksi haemme sähköautomaatiopuolen työnjohtoharjoittelijaa sekä varastotyöntekijää. 

Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita ja vastavalmistuneita (ammatillinen tai insinööritason koulutus). Alan opintojen lisäksi tarvitset tuotantoalueella työskentelyn vaatimaa 18 vuoden ikää, työturvallisuuskortin sekä intoa uuden opetteluun ja hyvään asiakaspalveluun.

Kerrothan hakemuksessasi opinnoistasi, mahdollisesta aiemmasta työkokemuksestasi ja millaisista kesäharjoittelutehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Tarjoamme eri pituisia kesätyöjaksoja ajalla 1.4.-30.9.2022.

Lisätietoja kesätyötehtävistä antavat:

Pekka Kettunen p. 050 502 0457 (asentaja- ja varastotehtävät)
Jussi Salo p. 040 157 9437 ja Pekka Kettunen p. 050 502 0457 (työnjohtotehtävät)
Jussi Harinen p. 050 598 8574 (suunnittelutehtävät)

Edellisvuoden kesäharjoittelijamme kuvailevat työporukkaa mukaan ottavaksi – kaikki ovat samassa veneessä, apua saa aina tarvittaessa eikä ongelmien kanssa jää koskaan yksin. 100% palautekyselyyn vastanneista kesätyöntekijöistämme suositteleekin Botnia Mill Serviceä työpaikkana ystävilleen.

Palautekyselyyn vastanneista 80% myös kokee kesätyön tukeneen omaa ammatillista kehittymistä. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Monet kesätyöntekijät palaavat meille seuraavanakin kesänä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla valmistumisenkin jälkeen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 31.1.2022 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverion Industria Oy:n omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi ja suunnittelupalvelut.

Strategisen kumppanuutemme pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli pääasiakkaamme Metsä Fibren kanssa. Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee reilu 380 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.caverion.fi/botniamillservice

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot