(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Telian yritysasiakaspalveluun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä, jossa saat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä pääset osaksi työyhteisöä, jossa aidosti viihdytään? Toivotko löytäväsi tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan omalla tekemisellä ansiotasoosi? Oletko puhelias ja rohkea? Meillä on nyt haku auki tiimissä, jossa huolehdimme Telian yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta!

Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa toimipiste, jonne haemme nyt kesätyöntekijöitä Baronalaiseen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisöömme määräaikaisiin työsuhteisiin huhtikuusta elokuun loppuun. Huipputyypeille on mahdollisesti jatkoa tarjolla kesäajan jälkeenkin!

Mitä Telian yritysasiakaspalvelussa tehdään?

Telian yritysasiakaspalvelutiimimme tarjoaa puhelimitse tapahtuvaa myynnillistä asiakaspalvelua yritysasiakkaille. Kartoitamme asiakkaan tilanteen aina laadukkaasti ja palvelemme asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla loppuun saakka. Jokaisessa asiakaskohtaamisessa tehdään asiakkaan käyttämien palveluiden kokonaisvaltainen kartoitus ja tarjotaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet sekä palvelut.

Myynnillisyys on tärkeä osa laadukasta asiakaspalvelua ja on vahvasti mukana tehtävän tavoitteissa.

Oletko etsimämme henkilö?

Tämän kesätyön saamisessa suurena etuna on aiempi kokemus sekä asiakaspalvelutyöstä että myynnillisestä tekemisestä. Odotamme sinulta myös hyvää tietoteknistä valmiutta, koska käytössämme on useita eri järjestelmiä ja ohjelmia. Lisäksi toivomme sinulta hyvää, palveluhenkistä asennetta, ihmisläheistä ongelmanratkaisukykyä, tilannetajua sekä innokkuutta oppia uutta.

Työajat ja palkkaus

Kesätyöntekijänä tulet työskentelemään muun tiimin kanssa samoissa vuoroissa, maanantaista perjantaihin kello 8.00–16.30 välillä. Työtunteja viikossa on 20-37,5 ja halukkuus tehdä töitä kokopäiväisesti on plussaa. Ympärilläsi on osaava ja innostava tiimi esimiehineen, ja saat työhön hyvän perehdytyksen työsuhteen alkaessa. Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa, jonka lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausiansioitaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi myös milloin voisit aloittaa ja mihin asti pystyisit työskentelemään. Tartu tilaisuuteen ja hae heti!

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä sähköpostitse palvelupäällikkö Riku Vartiaiselta: riku.vartiainen@barona.fi. Lisääthän viestiisi puhelinnumerosi, jotta sinuun voidaan olla tarvittaessa puhelimitse yhteydessä.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit lähettää viestiä jarita.laitinen@barona.fi tai soittaa numeroon 0503395229 keskiviikkoisin klo 10-11.

Miksi Baronalle?

Energinen ja alati kasvava, noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön.

Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!

Suosittelemme tutustumaan meihin ja työntekijöihimme asiakaspalvelukeskustemme nettisivuilla: www.careers.barona.fi/palvelukeskukset