(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Telian asiakaspalveluun
Barona Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki energisessä ja tuloksellisessa tiimissä? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä ammatillisia taitoja? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme - tule siis kesätöihin kuluttaja-asiakaspalveluun Telian tiimiimme Kuusamoon!

Baronalla on Kuusamossa noin 85 hengen asiakaspalvelukeskus, johon haemme uusia osaajia kokoaikaisiin työsuhteisiin kesän ajaksi. Työt alkavat toukokuun puolella ja kestävät syksyyn saakka.

Työskentelemme Telian asiakaspalvelussa vastaten asiakkaiden soittoihin ja satunnaisesti myös chatin ja muiden sähköisten kanavien kautta. Toimintamme on nopeatahtista ja nykyaikaista asiakaspalvelua, jossa pääset vaikuttamaan konkreettisesti asiakaskohtaamiseen. Meille on tärkeää jättää asiakkaalle positiivinen muistijälki jokaisessa kohtaamisessa. Asiakaspalvelumme on myynnillistä - kuitenkin asiakaslähtöisellä tavalla.

Minkälaisia henkilöitä me haemme?

Toivomme löytävämme henkilöitä, joilla on ennen kaikkea hyvä asenne sekä ripaus myyntihenkisyyttä. Uskomme, että tehtävässä menestyy henkilö, jolla on ratkaisukeskeinen asenne, rohkeutta tarttua asioihin sekä taito kommunikoida selkeästi niin puhelimessa kuin sähköisissä kanavissa. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, me autamme sinua kasvamaan sellaiseksi!

Osaksi baronalaisten yhteisöä

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Henkilökuntamme arvostaa mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä mukavia työaikoja. Tarjoamme myös jatkuvaa tukea sekä itsensä kehittämisen mahdollisuuksia. Palvelukeskuksemme sijaitsee mukavasti aivan Kuusamon keskustassa.

Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa, minkä lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausittaista ansiota

psst. Mikäli olet jo pidempään haaveillut ulkomailla työskentelystä - me Baronalla voimme tarjota myös tähän mahdollisuuden! Kesätyön jälkeen sinun on mahdollista lähteä Fuengirolan palvelukeskukseen työskentelemään samoissa tehtävissä!

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Haluatko tietää lisää tai askarruttaako jokin käytännön asia? Ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukeskuspäällikkö Pirjo Rontti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-10 välillä numerossa 040 5507033 tai pirjo.rontti@barona.fi.

Lähetä hakemuksesi 25.3.2018 mennessä. Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan, kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa ja mihin asti pystyisit työskentelemään. Kesän jälkeen voi tarjoutua myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tartuthan pikaisesti tilaisuuteen!

Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!