(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Telia Kauppoihin (Alue 3)
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Opi, kehity, myy, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Telia kauppaan ja vietä elämäsi kesä Telialla! Tarjolla on pestejä useissa kaupungeissa.

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Tarjoamme rohkeille heittäytyjille haastavia, mutta palkitsevia työtehtäviä osana huipputiimiämme. Meillä vallitsee rento ilmapiiri, tekemisen meininki ja varmistamme yhdessä onnistumisesi tarjoamalla parhaat työkalut työelämässä menestymiseen. Alan opinnot tai aikaisempi myyntikokemus toimivat eduksesi, mutta kaikista tärkein on palava halu oppia, kehittyä ja onnistua päivästä toiseen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme määräaikaisia osa-aikaisia (10-38h/vko) kesätyöpestejä 1.5.–31.8.2018 Rovaniemellä, Torniossa, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa.

Tehtävänkuvaus

 • otat asiakkaat vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet
 • myyt kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet sekä mobiili-, netti- ja lisäpalvelut)
 • hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa
 • työskentelet vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin klo 8-21 myymälöiden aukioloaikojen puitteissa
 • viikossa työtunteja voi olla 10-38 tunnin välillä sovitun mukaisesti.

Mitä tarjoamme

Telialla saat tilaisuuden kehittää vuorovaikutustaitoja, joita tulet tarvitsemaan myös tulevaisuudessa. Pääset osaksi tiimiä, jossa työskennellään nopeatahtisessa ja tuloshakuisessa, mutta rennossa työympäristössä. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (pohja+myyntibonus). Tarjoamme modernit työvälineet, kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiseen ja menestymiseen.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

Sopiva tausta tehtävään löytyy oppimishalusta ja -kyvystä, reippaasta asenteesta sekä aiemmasta myyntikokemuksesta vaikkapa ständillä, myymälässä tai puhelimessa. Kenties opiskelet korkeakoulussa tai kaupallista alaa?

 • tavoitteellisuutta, iloista ilmettä ja erinomaisia sosiaalisia taitoja
 • myyntihalukkuutta, onnistumisen nälkää ja raudanlujaa asennetta
 • sammumatonta janoa oppimaan uuttaja kehittämään omia taitoja
 • vastuullisuutta ja luotettavuutta
 • kykyä asettua asiakkaan osaan ja halua luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia
 • luontaista kiinnostusta työskennellä alan uusimpien teknologioiden parissa
 • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
 • olet oma-aloitteinen ja pidät myös kiinni sovituista asioista

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Ilmoitathan hakiessasi, millä paikkakunnilla voit työskennellä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella ja kysyä lisää tehtävästä Terolta: Tero Puskap. 040 777 3592 arkisin klo 12-14.

#teliakesä #VKD18