(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Telia Kauppoihin (Alue 1)
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Luo tulevaisuutta kanssamme ja vietä elämäsi kesä Telialla! Tule meille kesäduuniin Telia Kauppaan, tarjolla on pestejä useissa kaupungeissa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppanina meille on kunnia-asia tarjota sinulle, tulevaisuuden tähdelle kesätyö, jossa pääset kokeilemaan siipiäsi. Tarjoamme rohkeille heittäytyjille haastavia, mutta palkitseviatyötehtäviä osana huipputiimiämme. Meillä vallitsee rento ilmapiiri, tekemisen meininki ja varmistamme yhdessä onnistumisesi tarjoamalla parhaat työkalut työelämässä menestymiseen.

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle myös räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Alan opinnot tai aikaisempi myyntikokemus toimivat eduksesi, mutta kaikista tärkein on palava halu oppia, kehittyä ja onnistua päivästä toiseen. Inspiroidu siis New Generation Telco -matkastamme ja liity osaksi tiimiämme!

Tarjoamme määräaikaisia osa-aikaisia (10-38h/vko) kesätyöpestejä 1.5.–31.8.2018 Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Porvoossa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa.

Tehtävänkuvaus

 • otat asiakkaat vastaan reippaalla asenteella, kuuntelet heidän tarpeensa, kartoitat heidän kokonaistilanteensa ja myyt heille Telian ratkaisuja ennakoiden myös tulevaisuuden tarpeet
 • myyt kaikkia palveluitamme ja tuotteitamme (laitteet, lisätarvikkeet sekä mobiili-, netti- ja lisäpalvelut)
 • hoidat myymälän jokapäiväisiä perustehtäviä, kuten vastaanotat tavaroita, hyllytät ja pidät myymälän edustavassa kunnossa
 • työskentelet vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin klo 8-21 myymälöiden aukioloaikojen puitteissa

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

 • tavoitteellisuutta, iloista ilmettä ja erinomaisia sosiaalisia taitoja
 • myyntihalukkuutta, onnistumisen nälkää ja raudanlujaa asennetta
 • sammumatonta janoa oppimaan uuttaja kehittämään omia taitoja
 • vastuullisuutta ja luotettavuutta
 • kykyä asettua asiakkaan osaan ja halua luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia
 • luontaista kiinnostusta työskennellä alan uusimpien teknologioiden parissa
 • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi 28.2.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoitathan hakiessasi, millä paikkakunnilla voit työskennellä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hyödynnämme joissakin kesätyörekrytoinneissamme myös videohaastattelua, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta Lisätietoja tehtävästä antaa Antonio Muñoz numerosta 040 134 0444 arkisin kello 10-12.


#teliakesä #VKD18