(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajien vuosilomien sijaisiksi Koivuhaan palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, viimeistely ja pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet tärkeä osa palveluketjuamme, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä ja varmistaa, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.
 
Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Omaat loistavat ryhmätyötaidot ja aktiivisen työotteen. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on osaava tiimi. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä sinua auttaa hyvä fyysinen kunto.
 
Tarjoamme sinulle kivan kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Kesätyö alkaa sovitun mukaan maalis-toukokuussa ja kestää 3-6 kuukautta. Työ on 2-vuorotyötä, mutta tarvittaessa myös 3-vuorotyötä. Työvuoroja on maanantaista lauantaihin. Tarjolla on erilaisia sopimuksia: 8h/vko-40h/vko väliltä. Kerrothan hakemuksessasi toiveesi viikoittaisesta tuntimäärästä ja ajan jonka olet valmis työskentelemään. Kesän jälkeen on myös mahdollista jatkaa ja työskennellä esimerkiksi opintojen ohessa. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Minna Nupponen p. 040 727 2287 ja Kaire Tamming p. 040 678 5460. Lähetä hakemuksesi 20.3.2020 mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta.

Avoimet ovet kesätöistä kiinnostuneille 20.2. ja 5.3.
Järjestämme kaikille kesätöistä kiinnostuneille avointen ovien päivät torstaina 20.2. klo 13-15 sekä torstaina 5.3. klo 13-15 Koivuhaan palvelukeskuksessamme (Sinikellontie 1, 01300 Vantaa). Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan lisää kesätyömahdollisuuksistamme!