(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Etsimme reippaita tekstiilihuoltajia Hämeenlinnan palvelukeskukseen kesätyöntekijöiksi. Palvelukeskuksessamme pesemme työvaatteita, käsipyyherullia ja teollisuuspyyhkeitä. Tekstiilihuoltajana työtehtäviisi kuuluvat pyykin vastaanotto, käsipyyherullien avaus, lajittelu, ripustus, mankelointi ja pakkaus sekä varastotoiminnot. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme. Työsi tärkein tehtävä on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme hakijalle?

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, halu oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta. Palvelukeskuksemme sijaitsee erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä, meillä on ainakin omasta mielestämme erinomainen henkilöstöravintola ja myös mahdollisuus sitoutua yritykseen pitkällä tähtäimellä.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa ja ryhmätyökykyä. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita.

Kiinnostuitko?

Haemme kesätyöntekijöitä koko palvelukeskukseen. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan ja työt jatkuvat elo- tai syyskuun loppuun. Tarjoamme täysipäiväisiä 40h/vko sopimuksia sekä ekstraajasopimuksia 0-40h/vko. Kerrothan hakemuslomakkeessa toiveistasi viikkotuntimäärän ja kesätyön aloitus- ja lopetusajankohdan suhteen. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Maria Jokio (maria.jokio@lindstromgroup, puh. 0400 204 759) ja Joni Suomalainen (joni.suomalainen@lindstromgroup.com, puh. 040 184 8836). Haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 20.12.2019.