(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme Comfortan Tampereen palvelukeskukseen reippaita kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat erilaisten hotelli- ja terveydenhuoltotekstiilien huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Comforta työpaikkana

Meiltä saat mukavan työpaikan osana tekstiilihuoltajatiimiämme. Meillä on tiimissä vahva tekemisen meininki, mutta hyvä huumori, sopiva kilpailuhenkisyys ja rento ilmapiiri tuovat työpäiviin mukavasti virtaa. Teemme työtä tuloksellisesti, palvelualttiisti, innostuneesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Menestymisen edellytykset

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja tartut töihin aktiivisesti. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä auttaa hyvä fyysinen kunto. Työ on seisomatyötä ja edellyttää 18 vuoden ikää. Työturvallisuuden vuoksi hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan annamme koulutuksen työhön. Työ on 2-vuorotyötä ja kesäaikaan myös 3-vuorotyötä. Työ alkaa heinäkuussa. Työaika on 0-40 h/vko, kesän jälkeen on mahdollisuus jatkaa ekstraajana esimerkiksi opintojen ohella. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Jos haluat tietää tehtävästä lisää, palveluesimiehet Maarit Laakso tai Panu Rastas auttavat mielellään. Tavoitat heidät numerosta 040 635 1422. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta 30.6.2019 mennessä.