(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Etsimme reippaita tekstiilihuoltajia Turun palvelukeskukseen koko- ja osa-aikaisiksi kesätyöntekijöiksi. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat erilaisten hotellitekstiilien huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme. Työsi tärkein tehtävä on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme hakijalle? 

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Lisäksi pääset työskentelemään erittäin mukavien ihmisten parissa. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, halu oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta.

Mitä toivomme sinulta? 

Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa ja ryhmätyökykyä. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita.

Kiinnostuitko? 

Haemme joukkoomme kesätyöntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään elokuun loppuun saakka. Meillä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen. Tarjoamme 0-40h/vko työsopimuksia. Ilmoitathan omista toiveistasi, kuten työajan toiveesi ja kesätyön ajankohdan hakemuslomakkeella. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tiina Uutela (tiina.uutela@lindstromgroup.com, 040 583 4033). Haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 19.5.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.