(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Comforta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Haemme reippaita kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajan tehtäviin Comfortan Tampereen palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat erilaisten hotelli- ja terveydenhuoltotekstiilien huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Tulet saamaan meiltä mukavan työpaikan osana tekstiilihuoltaja tiimiämme. Meillä on tiimissä vahva tekemisen meininki, mutta hyvä huumori, sopiva kilpailuhenkisyys ja rento ilmapiiri tuovat työpäiviin mukavasti virtaa. Teemme työtä tuloksellisesti, palvelualttiisti, innostuneesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja tartut töihin aktiivisesti. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä auttaa hyvä fyysinen kunto. Työ on seisomatyötä ja edellyttää 18 vuoden ikää. Työturvallisuuden vuoksi hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on 2- vuorotyötä ja kesäaikaan myös 3-vuorotyötä.  Kesätyö alkaa huhti-kesäkuussa ja päättyy viimeistään elokuussa. Työaika on 0-40 h/vko, ja touko- elokuuksi palkkaamme myös muutamia 24h/vko ja 40h/vko sopimuksella. Kerrothan hakemuksessasi mistä mihin voit tehdä kesätyötä ja minkälaisesta tuntimäärästä olet kiinnostunut. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Maarit Laakso tai Maisa Huolman 040 635 1422. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 30.3.2018 mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta.