(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Haemme kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi Koivuhaan palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat pesulan tuotannon kaikki työvaiheet: likaisten työvaatteiden lajittelu ja pesu, puhtaiden työvaatteiden viikkaus, tarkastus, korjaus ja pakkaus sekä ravintolatekstiilien viimeistely mankelilinjoilla. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaiden laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, vastuullinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Pystyt työskentelemään paineen alaisena työmäärien vaihdellessa. Olet myös täyttänyt 18 vuotta. Sinulla on erinomaiset ryhmätyötaidot, aktiivinen työote ja sorminäppäryyttä. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen. Tukenasi on myös mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä sinua auttaa hyvä fyysinen kunto, koska työ on nopeatempoista seisomatyötä ja fyysisesti vaativaa. Työturvallisuuden vuoksi edellytämme suomen kielen taitoa. Ompelutaidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Olet valmis tekemään tarvittaessa sekä päivä- että iltatyötä. Työajat sijoittuvat klo 06.00 – 20.00 välille. Työt aloitetaan touko-kesäkuussa ja työsuhde jatkuu 31.8.2018 asti. Työaika on 37,5 h/vko. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko kesätyöstä? Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantopäällikkö Nina Aromaa (040 058 5837, nina.aromaa@lindstromgroup.com) tai palveluesimies Mervi Järvineva (040 641 6292, mervi.jarvineva@lindstromgroup.com). Lähetä hakemuksesi 16.03.2018 mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta.