(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Comforta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajien vuosilomien sijaisiksi Mäntsälän palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, viimeistely ja pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Omaat loistavat ryhmätyötaidot ja aktiivisen työotteen. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on viihtyisä tiimi. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä sinua auttaa hyvä fyysinen kunto. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Kesätyö alkaa sovitun mukaan maalis-kesäkuussa ja kestää 3-6 kuukautta. Työ on 2-vuorotyötä, mutta tarvittaessa myös 3-vuorotyötä. Työvuoroja on välillä myös lauantaisin ja öisin. Tarjolla on erilaisia sopimuksia: 8h/vko-40h/vko väliltä. Kerrothan hakemuksessasi toiveesi viikoittaisesta tuntimäärästä ja ajan jonka olet valmis työskentelemään. Kesän jälkeen on myös mahdollista jatkaa ja työskennellä esimerkiksi opintojen ohessa. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Jonna Simola ja Aija Häkkinen (040 730 1540). Lähetä hakemuksesi 12.3.2018 mennessä sähköisen hakulomakkeemme kautta.