(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Lindström

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajien vuosilomien sijaisiksi Hämeenlinnan palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, henkarointi, mankelointi, tarkastaminen, ompelu, viikkaaminen ja pakkaaminen. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti. Kesätöitä on tarjolla Hämeenlinnan palvelukeskuksen työvaate-, käsipyyhe- ja teollisuuspyyhepesuloissa.

Toivomme sinun olevan täysi-ikäinen, oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä sinua auttaa hyvä fyysinen kunto.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Kesätyötä tarjotaan ensisijaisesti toukokuun alun ja elokuun lopun väliseksi ajaksi. Viikkotyöaikoja on esimerkiksi 0-40h, 24h ja 40h. Työvaate-ja teollisuuspyyhepesuloissa työ on porrastettua päivätyötä, käsipyyhepesulassa kaksivuorotyötä. Kerrothan hakemuksessasi ajanjakson, jonka sitoudut työskentelemään sekä toivomasi viikkotyöajan. Palkkaus on alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko kesätyöstä? Lisätietoja tehtävästä antavat seuraavat henkilöt ma-pe klo 13.00–14.00 välisenä aikana:

Käsipyyhe- ja teollisuuspyyhepesula: Tuotantopäällikkö Virpi Mäkelä 040 540 1609

Työvaatepesula: Palveluesimies Maija Yppärilä, 040 512 2102.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2017 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta.