(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme tekstiilihuoltajia kesätöihin Comfortan Jyväskylän palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat hotellitekstiilien huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, viimeistely sekä pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Sovit tehokkaaseen tiimiimme jos olet joustava, tiimityötaitoinen ja valmis toimimaan monipuolisesti pesulan eri toiminnoissa. Pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä ja sitoudut tehtävään. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuden vuoksi hakijalta edellytetään lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. Työtä tehdään jatkuvasti tekstiilien parissa, joten se ei sovi allergikoille.

Kesätyö ajoittuu pääsääntöisesti kesä-elokuun väliselle ajalle. Viikkotyöaikasi on 0-40h, 24h tai 32h sopimuksesta riippuen. Työ on 2-vuorotyötä, mutta työtä tehdään osittain 3-vuorossa. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi mistä mihin pystyisit tekemään kesätöitä ja minkälaisesta tuntimäärästä olet kiinnostunut. Palkkaus on alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Kokkonen (040 867 5937, tarja.kokkonen @lindstromgroup.com) tai Minna Ruotsalainen (040 759 4122, minna.ruotsalainen@lindstromgroup.com). Hae tehtävään sähköisen hakulomakkeen kautta 03.03.2018 mennessä.