(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajaksi
Comforta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme tekstiilihuoltajia kesätöihin Comforta Turun palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat hotellitekstiilien huoltotoimenpiteet, kuten lajittelu, viimeistely ja pakkaus. Tekstiilihuoltajana olet mukana merkittävässä osassa palveluketjua, jonka tärkein tehtävä on huolehtia yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä kokonaisvaltaisesti.

Olet oma-aloitteinen, sekä positiivinen ja sinulla on reipas ote työntekoon. Työturvallisuuden vuoksi hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa ja työpisteiden erilaisuuksien vuoksi joustavuutta ja ryhmätyökykyä. Työtä tehdään jatkuvasti seisten ja tekstiilien parissa, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa. Työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko kesän ajan. Asenne on se, joka ratkaisee!

Työ on vuorotyötä, sisältäen myös yö- ja viikonloppuvuoroja. Tämän vuoksi edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja on kestoltaan 3-8kk. Työaika vaihtelee 0-40 h/vko. Palkkaus on alan TES:n mukaan. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyt aloittamaan työt ja paljonko tunteja pystyt tekemään. Työsopimusta on mahdollista jatkaa syksyllä, jolloin töitä voi tehdä vaikka opiskelujen ohella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Elli Lehvonen, p. 0400 468 704, elli.lehvonen@lindstromgroup.com. Haethan tehtävää viimeistään 10.3.2018 sähköisen hakulomakkeemme kautta.