(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Teknisiin palveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Vietä kesäsi duunISSa! Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Teknisiin palveluihin pääkaupunkiseudulle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Pääkaupunkiseudulla on nyt auki useita kesätyöpaikkoja erilaisiin tehtäviin Kiinteistön ylläpitopalveluiden Teknisiin palveluihin. Yleisimpiä kesätyötehtäviä ovat avustavat asennustyöt erilaisissa Teknisten palveluiden toiminnoissa kokeneemman työntekijän seurassa.Työvuorot ovat pääasiassa arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös ennalta sovitusti viikonloppuisin. Kesätyöt sijoittuvat suurimmaksi osaksi kesä-elokuulle. 

Etsimme kesätyöntekijöitä muun muassa alla oleviin toimintoihin - ilmoitathan hakemuksessasi, mistä olet eniten kiinnostunut.


  • Sähkötekniikka
  • Paloturvallisuus
  • Rakennusautomaatio
  • IV-tekniikka
  • Korjausrakentaminen

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asennustehtävistä ja teknisten alojen opintoja. Eduksi katsomme myös ajokortin ja työturvallisuuskortin. Ennen kaikkea toivomme, että sinulta löytyy asennetta - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja olet innokas oppimaan uutta, sekä asiakaspalvelutaitoa - haluat tarjota asiakkaillemme maailman parasta palvelua, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". 


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.05.2019 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiimme! Muistathan merkitä hakemukseesi myös, mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voisit työskennellä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 

ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!