(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Tekniseen asiakaspalveluun!
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Kesätyötä tarjolla! Etsimme Nets Oy:lle kesätyöntekijöitä teknisen tuen tiimiin, jossa palvellaan yritysasiakkaita. Tarjolla mielenkiintoinen tehtävä kansainvälisessä ympäristössä. Tätä ei kannata ohittaa!

Etsimme useampaa asiakaspalveluhenkilöä, joilla on sisäistä paloa asiakaspalveluun ja teknistä kiinnostuneisuutta. Arvostamme hyvää ja energistä asennetta sekä halua oppia uutta.

Tekninen asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse. Pääset tässä tehtävässä mukaan osaksi isoa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota. Tarjoamme kokoaikaisen kesätyön kilpailukykyisellä palkalla toukokuun alusta alkaen.

Netsin maksupäätelaitteita käyttävät niin liikkeet, kahvilat kuin ravintolat sekä suuret yritykset ja kaupat. Netsin toiminta kattaa kaikki Pohjoismaat ja asiakaspalvelijat palvelevat asiakkaita sujuvasti ensisijaisesti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on etusi.

Työssäsi teknisenä palveluneuvojana autat yritysasiakkaita maksupäätelaitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja ratkot erilaisia haasteita. Odotamme sinulta organisointitaitoja ja paineensietokykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa, IT-järjestelmien ymmärrystä sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Contact Center ympäristössä työskentelystä.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin 8-18 välille.

Nets tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi sekä hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin. Koulutus tehtävään on kattava ja antaa sinulle hyvät lähtökohdat tuottaa asiakkaillesi asiantuntevaa palvelua. Toivomme sinun jättävän hakemuksen mahdollisimman pian. Varmista paikkasi nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien! Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle ti-to klo 15-16 välisenä aikana. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.