(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Teknikumin tuotantoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluvat Sastamalassa sijaitsevat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Teknikumilla on myös myyntiyhtiö Saksassa, myyntiedustus Venäjällä, tuotantoyhtiö Kiinassa sekä unkarilainen tytäryhtiö nimeltään T-Plasztik. Konsernin henkilöstömäärä on noin 700 henkilöä ja sen liikevaihto n. 70 miljoonaa euroa.

 

Avoimia kesätyöpaikkoja:

 

Haemme kesätyöntekijöitä Teknikum konsernin tuotantoon Sastamalaan ja Kiikkaan. Avoimia tehtäviä on sekä tuotannon että logistiikan tehtävissä. Työtehtävinä tuotannossa on esim. tuotantomuottien täyttöä kumiaihioilla sekä valmiiden tuotteiden purkua muoteista / muovituotteiden valutyötä ja muottirakenteiden manuaalista käsittelyä. Lisäksi tehtäviin kuuluu tuotteiden tarkastus-, viimeistely- ja pakkaustyöt. Varastossa tehtäviin kuuluu pääasiassa saapuvan tavaran vastaanotto ja hyllytys, sekä lähtevän tavaran keräily.

 

Odotamme sinulta:

 

Aiemmasta tuotantotyön/varastotyön kokemuksesta on tietysti hyötyä, mutta ennen kaikkea arvostamme hyvää työmotivaatiota, reippautta ja halua oppia uusia tehtäviä. Suurin osa tuotannon töistä tehdään 3-vuorossa, joten niihin hakeutuessa odotamme sinulta valmiutta sitoutua 3-vuorotyöhön. Varastolla työskennellään päivävuorossa.

 

Tekniset opinnot antavat hyvän lähtölaukauksen tehtävässä menestymiseen. Eduksi katsomme myös mahdollisuuden työskennellä Teknikumin tuotannossa muina loma-aikoina ja tulevina kesinä.

 

Työssä käytetään paljon kemikaaleja, joten se ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. Työ on melko fyysistä, joten hyvä kunto helpottaa työn tekemistä.

 

 

Tarjoamme sinulle:

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Tehtävässä menestymisen tueksi saat hyvän perehdytyksen työhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti/toukokuun aikana ja kestävät pääsääntöisesti elokuun loppuun.

 

 

 

Kiinnostuitko:

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinnat tehdään hyvissä ajoin ennen töiden alkua. Mikäli siis kiinnostuit paikasta, laita hakemus mahdollisimman pian.

Kerro hakemuksessasi mitkä tehtävät sinua kiinnostavat eniten: varastotyö, nopeatempoinen/tarkkuutta vaativa ruiskupuristin osasto, vaiko fyysisempi kerrospuristin/PU-osaston työ?

 

Lisätietoja tehtävistä antaa HR Konsultti Teija Kautto puh 040 585 1920, tai teija.kautto@adecco.fi.