Kesätyöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun tavarataloon
Bauhaus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on kuudella paikkakunnalla ja tavaratalojen lisäksi verkkokauppa. Valikoimastamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TAVARANVASTAANOTTOON

Turun tavarataloomme.

Työ alkaa alkuvuodesta / keväällä 2021 ja jatkuu kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika sekä työsuhteen kesto sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.  

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Varasto- ja logistiikkatoimintojen kokemus tai koulutustausta voi auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää terveyttä ja yleiskuntoa. Työssä käytetään trukkia, joten edellytämme myös 18 vuoden ikää. Trukin ajotaito on plussaa. Lisäksi edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi. Työ BAUHAUSissa on vaihtelevaa ja monipuolista, eikä yksikään päivä ole taatusti samanlainen! Meillä saat joka päivä mahdollisuuden oppia uutta, sekä arvokasta työkokemusta asiakaspalvelu- ja varastotehtävistä vähittäiskaupan alalta.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi mielellään videoesittelyn kera viimeistään 28.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410668
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: -
  • Puhelin: -
  • Sijainti: Raisio, Varsinais-Suomi