(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tampereen tavarataloon
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on pian kuusi: Vantaa, Turku, Tampere, Espoo ja Oulu, sekä alkuvuodesta 2020 avattava Lahden tavaratalo. Verkkokauppamme osoitteessa www.bauhaus.fi, palvelee koko Suomen asiakaskuntaa. Valikoimistamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TAVARANVASTAANOTTOON

Tampereen tavarataloomme.

Työ alkaa alkuvuodesta / keväällä 2020 ja jatkuu kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa.  

Odotamme sinulta hyvää fyysistä yleiskuntoa, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus kaupan alan varasto- ja logistiikkatoiminnoista sekä varastotyökoneiden hallinta auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia.

Tarjoamme sinulle

- mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi
 - vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä
 - arvokasta työkokemusta vähittäiskaupan alalta.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

BAUHAUS on hyvä paikka haastaa omaa osaamistaan ja oppimisvalmiuksiaan!