(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä taloushallintoon ja liiketoiminnan kehitykseen Kokkolan Energia Oy:lle
Kokkolan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Sinun osaamistasi tarvitaan!

Haemme kesätyöntekijää taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin, joihin kuuluvat mm. kirjanpito-, laskutus- ja raportointitehtävät. Olet järjestelmällinen, tarkka ja hyvä numeroiden kanssa. Tehtävä edellyttää vähintään alempaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai tradenomiksi valmistuva) tai aiempaa kokemusta kirjanpitotehtävistä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa toukokuun alkuun ja työn kesto on 31.8.2020 saakka.

Haemme osaavaa kesätyöntekijää Kokkolan Energia -yhtiöiden liiketoimintojen kehitystehtäviin. Tehtävät painottuvat tuotantoliiketoimintaan ja investointeihin, sekä niiden tulevaisuudessa kohtaamien haasteiden ennakointiin. Valinnassa painotetaan sopivaa koulutustaustaa. Olet esimerkiksi korkeakouluopintojesi (KTM tai DI) loppusuoralla. Työ edellyttää vähintään suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista. Työssäsi raportoit toimitusjohtajalle ja tuotantojohtajalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän energia-alalla. Perehdytämme sinut tehtävään ja Kokkolan Energian kokeneet asiantuntijat ovat tukenasi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilöin löydyttyä. Tehtävän aloitus on sovittavissa toukokuulle ja työn kesto on 15.9.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi