(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TALOUSHALLINNON työtehtäviin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme asiakasyrityksillemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TALOUSHALLINNON työtehtäviin

Arvostamme alan opiskelutaustaa tai esimerkiksi kokemusta taloushallinnon työtehtävistä, kuten reskontrien hoitamisesta vastaavista avustavista taloushallinnon työtehtävistä.

Asiakasyrityksemme ovat kansainvälisiä toimijoita, joten arvostamme englannin kielen taitoa sekä kokemusta erilaisten IT -järjestelmien käyttämisestä.

Ilmoitathan hakemuksessa käytettävyyden eli million pystyt aloittamaan ja kuinka pitkälle syksyyn olet käytettävissä. Osassa työtehtäviä on mahdollista aloittaa heti.

Kiinnostuitko?

www.temp-team.fi – avoimet työtehtävät – Kesätyöntekijöitä TALOUSHALLINNON työtehtäviin. Tiedustelut www.info.tampere@temp-team.fi