(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä talotekniikan asennustehtäviin / Jolma Jaska, Häyrynen Miikka / Oulu
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Tulisitko vastuulliseen kesäduunipaikkaan harjoittelemaan opiskelualasi töitä käytännössä?

Palkkaamme parisataa kesäcaveria ympäri Suomea monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme talotekniikka-alan opiskelijoita kesätöihin Oulun ja lähikuntien alueelle

Tarjolla on kesätöitä niin putki-, IV-, sähkö-, automaatio-, AV-tekniikka, kylmä-/jäähdytystekniikka- sekä palo- ja turvatekniikkapuolen asennustehtävissä. Kesätyöjakso sijoittuu kesä-elokuun ajalle, tarkemmat päivät on sovittavissa.

Eikö sinulla ole vielä paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan opiskelet jotakin yllä mainituista talotekniikka-alan opintosuuntauksista ja sinulta löytyy työturvallisuuskortti, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2020 kesäcavereista. Täysi-ikäisyys ja B-ajokortti ovat plussaa, mutta eivät välttämättömyyksiä. 

Tuothan hakemuksessasi selkeästi esille oman opintosuuntauksesi, jotta osaamme kohdentaa hakemuksesi oikeaan tehtävään.

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen.

Mainittakoon myös, että monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla ja toimistolla valmistumisenkin jälkeen. Käy kurkkaamassa, mitä kesätöiden kautta Caverion-uransa aloittaneille Mehwishille (lue tarina) ja Larille (lue tarina) kuuluu nyt. Lisää kesäcavereiden fiiliksiä löydät Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri.

Ei haluta leveillä, mutta kesäcaverit arvioivat Caverionin vuoden 2019 Vastuullisimmaksi kesäduunipaikaksi 1000plus-sarjassa. Lisäksi 100 % Caverionin kesäcaverikyselyyn 2019 vastanneista suosittelee Caverionia työpaikkana ystävilleen.

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 29.3.2020 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter