(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä talkkaritiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Meidän kesävermeissä poistat taloilta eräpäivän! Etsimme Espoon alueelle ahkeria, luotettavia ja säänkestäviä

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TALKKARITIIMIIN
 
Tehtäviisi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueiden puhtaanapito ja viheralueiden hoito. Töihin lähdetään Espoon Luomannotkon varikolta, mutta asiakaskohteita voi olla myös muualla pääkaupunkiseudulla. Tehtävä sisältää mm. nurmikoiden leikkaamista, trimmeröintiä ja muuta kausiluontoista työtä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toivomme, että pystyisit työskennellä syyskuulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen tarpeen vaatiessa. Kyseessä kokoaikainen työ.

 

Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja.

 

Olisiko tässä passeli kesätyö sinulle? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 21.4.2019 mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Kaj Michelsson (puh. 050 385 7362) arkisin klo 8-15.