(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä talkkaritiimiin Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Kiinteistöhuollon kesätyöntekijöiden haku pääkaupunkiseudulla alkaa NYT - tule katsomaan onko ruoho vihreämpää L&T:n puolella! Etsimme Vantaalle ahkeria, luotettavia ja säänkestäviä

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TALKKARITIIMIIN

 

Tehtäviisi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueiden puhtaanapito ja viheralueiden hoito, sekä asiakkaiden kohtaamiset tervehtien ja tarvittaessa opastaen. Tehtävä sisältää mm. nurmikoiden leikkaamista, trimmeröintiä ja muuta kausiluontoista työtä. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen tarpeen vaatiessa. Kyseessä kokoaikainen työ ja tarjolla on eripituisia määräaikaisia sopimuksia. Ilmoitathan hakemuksellasi, millä aikavälillä olet valmis työskentelemään.

 

Ketä haemme? Kiinteistöhuollon töissä edellytetään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa. Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tyyppinä tykkäät liikkuvasta työstä peukaloiden pyörittelyn sijaan. Lisäksi arvostamme luotettavuutta, joustavuutta sekä asiakasystävällistä otetta työhön.

 

Mitä kannattaa valita talkkaritiimi? L&T:n talkkaritiimissä pakettiin kuuluu hyvä työkööri, mukava esimies ja järkevä työmäärä. Pääset viettämään kesääsi raikkaassa ulkoilmassa liikkuen ja samalla tienaten! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja.

 

Mites se hakeminen? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään määräaikaan mennessä. Olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jos jokin jäi askarruttamaa, lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Kaj Michelsson (puh. 050 385 7362) arkisin klo 8-15.