(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä talkkaritiimiin Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Meidän kesävermeissä poistat taloilta eräpäivän! Etsimme pääkaupunkiseudulle ahkeria, luotettavia ja säänkestäviä

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TALKKARITIIMIIN
 
Minkälainen pesti on kyseessä? Tehtäviisi kuuluvat asiakaskiinteistöjemme ulkoalueiden puhtaanapito ja viheralueiden hoito Vantaan alueella. Tehtävä sisältää mm. nurmikoiden leikkaamista, trimmeröintiä ja muuta kausiluontoista työtä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja toivomme, että pystyisit työskennellä syyskuulle asti. Pääsääntöisesti töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen tarpeen vaatiessa. Kyseessä kokoaikainen työ. Varikkomme sijaitsee Tikkurilassa Heidehofintiellä.

 

Ketä etsimme? Kokemus vastaavista tehtävistä on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, sillä liikut päivän aikana eri asiakaskohteissa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. L&T:llä on yli 350 eri tehtävänimikettä ja paljon erilaisia urapolkuja.

 

Olisiko tässä passeli kesätyö? Jätä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2019 mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasryhmän päällikkö Kaj Michelsson (puh. 050 385 7362) arkisin klo 8-15.