(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:lle
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Kesä 2020 lähenee ja SSO tarjoaa jälleen mahtavia kesätyömahdollisuuksia!

Kesäkauppa on meille tärkeä ja etsimme kanssamme sitä toteuttamaan rohkeita asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä.

Kesätyöpaikkamme sijoittuvat päivittäis- ja käyttötavarakaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, rauta- ja maatalouskaupan, matkailu- ja ravitsemusalan sekä autokaupan toimialoille. Monipuolisia työtehtäviä pääset tekemään esimerkiksi myyjänä, rautakauppa- ja puutarhamyyjänä, parturi-kampaajana, liikennemyymälätyöntekijänä, kokkina, tarjoilijana, ravintolatyöntekijänä tai vaikkapa S-pankki työntekijänä.

Viime vuoden kesätyöntekijät antoivat SSO:lle arvosanaksi 4,5/5

”Sain SSO:lta ensimmäisen kesätyöpaikkani tänä vuonna ja olen hyvin kiitollinen siitä, että sain työskennellä tämän kesän SSO:lla! Kiitos ikimuistoisesta kesätyö paikasta!"

”Mikä alkoi kesätyönä tulee todennäköisesti jatkumaan vielä pitkään :)”

”Kiitos kesästä, oli ilo työskennellä kesä SSO:lla!”

Mikäli haluat mukaan iloiseen joukkoomme, olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja aktiivinen tiimityöskentelijä, tervetuloa tienaamaan kesällä 2020 SSO:lle.

Haastattelukutsut ja viestinnän lähetämme hakijoille sähköpostitse, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti (tarkastathan myös roskapostisi)! Kerro hakulomakkeella itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi, sekä missä toimipaikassamme mieluiten työskentelisit.

Huomioimme ainoastaan tämän linkin kautta sähköisesti 29.2.2020 mennessä saapuneet hakemukset. Ensimmäiset haastattelutilaisuudet järjestämme jo tammikuussa, joten teethän hakemuksesi jo tänään.