(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä STARK Petikko NONSTOP
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Kesätöihin STARK  NONSTOP Petikkoon – rakenna tulevaisuuttasi 

Haemme Stark Petikkoon avattuun Nonstop myymälään kesätyöntekijöitä. Kesätyöt alkavat kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun. Yksi kesätyösuhteista alkaa jo toukokuussa.

Keväällä 2020 avattu Nonstop myymälä palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Kesätyöntekijät työskentelevät kuitenkin kahdessa vuorossa eli aamu- ja iltavuorossa.

 

Aikaisemmasta työkokemuksesta voi olla hyötyä hakijalle, mutta tärkeintä on reipas asenne. 

Saat meiltä kullan arvoista työkokemusta, rahaa omiin menoihin, mukavan työyhteisön sekä henkilöstön ostoedut heti käyttöösi. Opit samalla myyntityön ja saat perehdytyksen rakennusalan työhön alan ammattilaiselta.  

Kesätyöntekijän päivä kuluu nopeasti asiakkaita palvellessa, hyllyttäessä, trukkia ajaessa, kassaa käyttäessä – samoissa tehtävissä kuin muidenkin työntekijöidemme. Siksi kesätyö on hyvä startti pidemmällekin työsuhteelle. 

Kesätyöntekijät tekevät meidät vahvemmaksi.

Meille kesätyöntekijät takaavat sen, että pyörät pyörivät lomakauden yli. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää, että kesätyöntekijät pitävät työtä mielekkäänä. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jossa sitoudumme kampanjan periaatteisiin: Hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, asianmukainen palkka, kirjallinen työsopimus ja työtodistus. 

STARK on palvellut rakennusalan ammattilaisia vuodesta 1868 ja nyt on sinun vuorosi!

Kysy lisää:

yksikönpäällikkö Mikko Muurimäki puh. 044 475 2967 tai email mikko.muurimaki@stark-suomi.fi

Jätä hakemuksesi linkin kautta 17.5.2020 mennessä.