Kesätyöntekijöitä STARK pääkaupunkiseutu
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Kesätöihin  STARK pääkaupunkiseudun myymälöihin – rakenna tulevaisuuttasi 
 
Aikaisemmasta työkokemuksesta voi olla hyötyä hakijalle, mutta tärkeintä on reipas asenne. 
 
Saat meiltä kullan arvoista työkokemusta, rahaa omiin menoihin, mukavan työyhteisön sekä henkilöstön ostoedut heti käyttöösi. Opit samalla myyntityön ja saat perehdytyksen rakennusalan työhön alan ammattilaiselta.  
Kesätyöntekijän päivä kuluu nopeasti asiakkaita palvellessa, hyllyttäessä, trukkia ajaessa, kassaa käyttäessä – samoissa tehtävissä kuin muidenkin työntekijöidemme. Siksi kesätyö on hyvä startti pidemmällekin työsuhteelle. 
 
Kesätyöntekijät tekevät meidät vahvemmaksi 
 
Meille kesätyöntekijät takaavat sen, että pyörät pyörivät lomakauden yli. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää, että kesätyöntekijät pitävät työtä mielekkäänä. Olemmekin mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa, jossa sitoudumme kampanjan periaatteisiin: Hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, asianmukainen palkka, kirjallinen työsopimus ja työtodistus. 
 
Valtakunnallisesti Stark työllistää yli sata osa-aikaista kesätyöntekijää eri puolille Suomea. STARK on palvellut rakennusalan ammattilaisia vuodesta 1868 ja nyt on sinun vuorosi!
 
Pääkaupunkiseudun myymälät sijaitsevat Herttoniemessä, Suutarilassa, Martinlaaksossa, Petikossa sekä Espoon Olarinluomassa ja Kivenlahdessa.
 
Lisätietoja kesätyöstä saat: 
 
yksikönpäällikkö Sami Salmi STARK Espoo Kivenlahti
Puh. 044 475 7266
Email sami.salmi@stark-suomi.fi 
yksikönpäällikkö Paolo Keinänen STARK Vantaa Petikko
Puh. 044 771 9097
 
Mainitse hakemuksessasi STARK-myymälä, jossa olisit ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.  
 
Jätä hakemuksesi linkin kautta 31.03.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246507
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: yksikönpäällikkö Sami Salmi STARK Espoo Kivenlahti Puh. 044 475 7266 Email sami.salmi@stark-suomi.fi ​ yksikönpäällikkö Paolo Keinänen STARK Vantaa Petikko Puh. 044 771 9097 Email paolo.keinanen@stark-suomi.fi