(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä STARK myyntipalvelu Tampere
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Kesätöihin  STARK myyntipalveluun – rakenna tulevaisuuttasi 

Haemme kesätyöntekijöitä myyntiassistentin tehtäviin  STARKin valtakunnalliseen myyntipalveluun Tampereelle.

Myyntiassistentin tehtäviin kuuluu myynti ja asiakaspalvelu, tilausten vastaanotto, osto- ja myyntitilausten syöttäminen järjestelmään ja muut myyntiä tukevat tehtävät. Sinulla on halua ja intoa hyvään asiakaspalveluun ja uuden oppimiseen. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen. Arvostamme asiakaspalvelu- ja  tiimityöstentelykokemusta, rakennustarvikkeiden tuotetuntemusta ja hyviä it-taitoja. Aikaisemmasta työkokemuksesta voi olla hyötyä hakijalle, mutta tärkeintä on reipas asenne. 

Saat meiltä kullan arvoista työkokemusta, rahaa omiin menoihin, mukavan työyhteisön sekä henkilöstön ostoedut heti käyttöösi. Opit samalla myyntityön ja saat perehdytyksen rakennusalan työhön alan ammattilaiselta.  Kesätyö on hyvä startti pidemmällekin työsuhteelle. 

Kesätyöntekijät tekevät meidät vahvemmaksi 

Meille kesätyöntekijät takaavat sen, että pyörät pyörivät lomakauden yli. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää, että kesätyöntekijät pitävät työtä mielekkäänä. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jossa sitoudumme kampanjan periaatteisiin: Hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, asianmukainen palkka, kirjallinen työsopimus ja työtodistus. 

Valtakunnallisesti Stark työllistää yli sata osa-aikaista kesätyöntekijää eri puolille Suomea. STARK on palvellut rakennusalan ammattilaisia vuodesta 1868 ja nyt on sinun vuorosi! 

 

Lisätietoja kesätyöstä saat: 

yksikönpäällikkö Minna Markkula email  minna.markkula@stark-suomi.fi  

 

Jätä hakemuksesi linkin kautta 08.03.2020 mennessä.