(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä sisähuvipuistoon
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haemme nyt useampaa kesätyöntekijää Särkänniemen sisähuvipuisto Zonesiin! 

Särkänniemi Zones on Suomen suurin ja monipuolisin sisähuvipuisto. Huvilaitteita, hohtomingolfia, karaokea, seikkailulabyrintti pallomerineen, lasertaistelupeli, simulaattoreita, virtuaalielämyksiä, Suomen suurin viihdepelimaailma, trampoliinialue, pomppulinnoja– ja paljon muuta!

Työ pitää sisällään mm. ajolaitteenhoitajana toimimista huvilaitteissa, asiakkaiden opastamista ja myyntipisteellä työskentelyä. Hakemamme henkilö on reippaan asenteen omaava, iloinen ja joustava työntekijä. Pidät tiimissä työskentelystä ja nautit asiakaspalvelusta.

Hakijoilta edellytämme:
-Reipasta ja oma-aloitteista asennetta
-18-vuoden ikää
-Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsomme:
-Aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä
-Hygieniapassin

Tehtävään valituille tarjoamme:
-Mukavan kesätyön hyvässä porukassa
-Kattavan perehdytyksen
-Mahdollisuuden jatkoon myös kesäkauden jälkeen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja jatkuvat elokuun 2019 loppuun. Tarjoamme kesätyöntekijöille 70-90/h 3-viikon jaksoilla, mutta on hyvin mahdollista saada myös täydet tunnit niin halutessasi. Asiakkaallamme on käytössään Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskeva TES, jonka palkkaryhmä B:n mukainen tuntipalkka on 8,47€/h.

Mikäli kiinnostuit niin käythän jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Tulemme toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Rekrytointia hoitaa:
Sonja Mattila

HR Consultant

sonja.mattila@wippiiwork.com

puh. 040 635 8229