(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustyöhön Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko vielä vailla kesätyöpaikkaa ja etsit mukavaa tekemistä päiviisi? Sinä voit olla seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon kartuttamaan työkokemusta!

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Lahden ja Hollolan alueelle siivous- ja monipalvelutehtäviin erilaisiin asiakaskohteisiimme.

ISS:n siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Yleisimpiä kesätyötehtäviä siivouksessa ovat muun muassa toimistojen, myymälöiden ja teollisuuskohteiden ylläpitosiivous, asuinkiinteistösiivous sekä ikkunapesut ja perussiivoukset. Osassa kohteistamme siivoojan tehtäviin kuuluvat myös avustavat keittiötehtävät sekä postituksessa avustaminen. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltaan. Suurin osa sijaisuuksista painottuu heinäkuulle, mutta osa tehtävistä alkaa jo kesäkuussa ja saattaa jatkua elokuun loppuun.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Osa tehtävistämme vaatii 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. Eduksi katsomme ajokortin. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch".

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 27.5.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -