Kesätyöntekijöitä siivoustyöhön Kauhavalle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä Kauhavalla sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Kesätyöt siivouspalveluilla sisältävät muun muassa toimisto,-tuotanto- ja myymälätilojen siivousta, ylläpitosiivouksista ikkunanpesuihin. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. 

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera. Arvostamme kokemusta siivoustyöstä, mutta asenne ratkaisee. Osa asiakaskohteistamme edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, täysikäisyyttä ja nuhteettoman taustan. 

Heräsikö sinulle kysymyksiä kesätyöpaikoista tai kenties meistä työnantajana? Lisätietoja sinulle antaa palveluesimies Jaana Mustamaa, jaana.mustamaa(at)sol.fi

Merkitsethän hakemukseen mille ajankohdalle haet kesätöitä ja mahdolliset työaikarajoitteet. 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä. 

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249625
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauhava
  • Lisätietoja antaa: Palveluesimies Jaana Mustamaa, jaana.mustamaa(at)sol.fi