(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustiimiin lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Etsimme kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen- ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja valintojamme ohjaa ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus. 

Meillä pääset työskentelemään siivous- tai monipalvelutehtäviin lentoaseman alueella. Etsimme kesätyöntekijöistä vielä erityisesti terminaalien ja elintarviketilojen siivoustöihin. Työajat sijoittuvat lentoasemalla kaikille viikonpäiville ja työ on joko 2-vuorotyötä klo 6-23 välillä tai yövuoroa klo 22-07 välillä. Lomakausi alkaa jo toukokuussa ja osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuusta alkaen, mutta suurin tarve lomien tuurauksiin on heinäkuusta syyskuulle.


Toivomme, että sinulla on hallussa nämä asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti.

Edellytämme 18- vuoden ikää sekä valmiutta vuorotyöhön. Kaikille valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, joka tässä tehtävässä on 10,67 €/h + työaikalisät. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!