(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Etsitkö vielä kesätöitä? Meillä on vielä muutama paikka täyttämättä ja tarjoamme mahdollisuuden sinulle viettää kesäsi duunISSa!

Etsimme kahta KESÄTYÖNTEKIJÄÄ  siivoustehtäviin Mänttään!

Voit työskennellä erilaisissa ylläpito- ja perussiivous tehtävissä. Työajat tässä kohteessa sijoittuu tehtäväksi 6-22 kokopäiväisesti, joten työtunteja riittää tehtäväksi 37,5h/viikossa. Kesätyötä on tarjolla 15.6-22.8.2020 välisenä aikana sekä kuukauden, että kahden kuukauden sijaisuutena..

Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Eduksi katsomme mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta ja/tai työturvallisuuskortti.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta
Käytämme kesätyöhauissa sekä video- että puhelinhaastatteluja. Kummassakin näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi.

Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.