(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta sekä samalla yhdistää kesän, työn ja lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu!

Haemme nyt iloisia ja aktiivisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUSTEHTÄVIIN Rovaniemelle ja lähialueille.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivousalan kesätöitä Rovaniemellä.

Siivoojana tehtäviisi kuuluu mm. toimisto-, koulu- ja rappusiivousta, ylläpitosiivousta sekä esimerkiksi peruspesuja, kuten ikkunoiden pesua ja lattian vahauksia. Työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja voit työskennellä vaikka kesän loppuun saakka.

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen, sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme kesätyöpaikkoja pitkin kevättä. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetrovaniemi

Tsemppiä kesätyönhakuun!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä